075 328 5820

asiakaspalvelu(ät)handshake.fi

075 328 5820/ asiakaspalvelu(ät)handshake.fi/fi/en/sv/no

Avoin työpaikka

Asiakaspalvelija

Haemme asiakaspalvelijaa.

Handshake-konserni on Pohjoismaiden markkinoilla toimiva, vahvasti kasvava verkkokauppakonserni (liikevaihto +18 M€ V.2019). Parhaiten meidät tunnetaan Valostore- ja Autodude-verkkokaupoista. Kasvustrategiamme mukaisesti kasvamme vahvasti jokaisella markkina-alueella Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Konsernimme työllistää noin 60 ammattilaista verkkokaupan eri osa-alueilta.

Etsimme nyt motivoitunutta, tunnollista ja ahkeraa ASIAKASPALVELIJAA Oulun toimipisteeseen kokopäiväiseen, pysyvään työsuhteeseen. Etsimämme henkilön vastuulle kuuluu asiakaspalvelu sähköpostin, chatin ja puhelimen välityksellä. Odotamme hakijalta kykyä sitoutua tavoitteisiin ja kantaa vastuuta niiden saavuttamisesta yhtenä tiimimme jäsenenä. Kokemus myynti- ja asiakaspalvelutyöstä sekä kiinnostus tuotteitamme kohtaan katsotaan eduksi.

Vastineeksi tarjoamme varman työpaikan kehittyvässä yrityksessä mielenkiintoisten tuotteiden parissa, mukavan ja nuorekkaan työyhteisön sekä kannustavan palkan vuosiksi eteenpäin! Odotamme hakijasta kehittyvän yrityksellemme pitkäaikaisen luottojäsenen menestyvään tiimiimme.

Miten haet tehtävää?
Lähetä hakemus TÄSTÄ ja haluttaessa CV osoitteeseen ari-pekka.liedes@handshake.fi. Toimi pian, sillä käymme hakemuksia läpi jatkuvasti!