075 328 5820

asiakaspalvelu(ät)handshake.fi

  075 328 5820/ asiakaspalvelu(ät)handshake.fi/fi/en/sv/no

  Maahantuomamme tuotemerkit

  Kehitämme ja maahantuomme useita tunnettuja tuotemerkkejä. Olemme rakentaneet useista tuotemerkistä erittäin suosittuja ja haluttuja brändejä jälleenmyyntiin. Tutustu edustamiimme tuotemerkkeihin!

  King Carthur tuottaa autonhoitokemikaalit ja -tarvikkeet vaativaankin makuun. Handshake Finland toimii King Carthurin maahantuojana ja jakelijana pohjoismaissa.

  ValetPro valmistaa laadukkaat autonhoitokemikaalit ja -tarvikkeet. Handshake Finland toimii ValetPro tuotemerkin maahantuojana ja jakelijana pohjoismaissa.

  Suomessa suunnitellut maailmanluokan valaisimet, akut, laturit, kiinnikkeet ja tarvikkeet. Handshake Finland on Lumonite -tuotemerkin maahantuoja ja jakelija.

  Olight valmistaa huippulaadukkaat käsivalaisimet, otsavalaisimet, akut, laturit ja tarvikkeet. Handshake Finland on Olight -tuotemerkin maahantuoja ja jakelija.

  Pureluxin valikoimasta löytyy laadukkaat lisävalot, työvalot ja tarvikkeet ajoneuvojen valaistukseen. Handshake Finland tuo maahan ja jakelee Purelux -tuotteet.

  Unilite valmistaa laadukkaat käsi- ja otsavalaisimet sekä ladattavat työvalot. Handshake Finland toimii Unilite -tuotemerkin maahantuojana ja jakelijana.

  Gyeon valmistaa laadukkaat autonhoitokemikaalit ja -tarvikkeet vaativillekin asiakkaille. Handshake Finland on yksinoikeutettu maahantuoja Gyeon -tuotemerkille.

  Soft99 -tuotemerkiltä on saatavilla laadukkaat autonhoitokemikaalit ja -tarvikkeet. Handshake Finland toimii Soft99:n maahantuojana ja jakelijana pohjoismaissa.

  Gtechniqiltä on saatavilla laadukkaita autonhoitokemikaaleja ja -tarvikkeita. Handshake Finland toimii Gtechniq -tuotemerkin maahantuojana ja jakelijana.

  Dodo Juice -tuotemerkiltä on saatavilla kattava valikoima autonhoitokemikaaleja ja -tarvikkeita. Handshake Finland toimii Dodo Juicen maahantuojana.

  Moon valmistaa laadukkaat polkupyörän valaisimet ja tarvikkeet. Handshake Finland toimii Moon -tuotemerkin maahantuoja ja jakelijana.

  Wolf valmistaa laadukkaat atex-valaisimet yli 100 vuoden kokemuksella. Handshake Finland toimii Wolf -tuotemerkin maahantuojana ja jakelijana.

  Tokya -tuotemerkiltä on saatavilla laadukkaat kiillotuskoneet ja -välineet. Handshake Finland toimii Tokya -tuotemerkin maahantuojana ja jakelijana.

  Ferei valmistaa huippulaadukkaita sukellusvalaisimia. Handshake Finland toimii Ferei -tuotemerkin maahantuojana ja jakelijana.

  MetroVac on valmistaa äärimmäisen laadukkaita imureita ja puhaltimia Yhdysvalloissa. Handshake Finland toimii MetroVac -tuotemerkin maahantuojana ja jakelijana.

  Haluatko jälleenmyyjäksi?

  Etsimme jatkuvasti uusia jälleenmyyjiä tuotemerkeillemme. Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, täytä hakemus niin otamme sinuun yhteyttä!