075 328 5820

asiakaspalvelu(ät)handshake.fi

075 328 5820/ asiakaspalvelu(ät)handshake.fi/fi/en/sv/no

Maahantuomamme tuotemerkit

Kehitämme ja maahantuomme useita tunnettuja tuotemerkkejä. Olemme rakentaneet useista tuotemerkistä erittäin suosittuja ja haluttuja brändejä jälleenmyyntiin. Tutustu edustamiimme tuotemerkkeihin!

Pureluxin valikoimasta löytyy laadukkaat lisävalot, työvalot ja tarvikkeet ajoneuvojen valaistukseen. Handshake Finland tuo maahan ja jakelee Purelux -tuotteet.

Suomessa suunnitellut maailmanluokan valaisimet, akut, laturit, kiinnikkeet ja tarvikkeet. Handshake Finland on Lumonite -tuotemerkin maahantuoja ja jakelija.

Gyeon valmistaa laadukkaat autonhoitokemikaalit ja -tarvikkeet vaativillekin asiakkaille. Handshake Finland on yksinoikeutettu maahantuoja Gyeon -tuotemerkille.

Olight valmistaa huippulaadukkaat käsivalaisimet, otsavalaisimet, akut, laturit ja tarvikkeet. Handshake Finland on Olight -tuotemerkin maahantuoja ja jakelija.

Tokya -tuotemerkiltä on saatavilla laadukkaat kiillotuskoneet ja -välineet. Handshake Finland toimii Tokya -tuotemerkin maahantuojana ja jakelijana.

King Carthur tuottaa autonhoitokemikaalit ja -tarvikkeet vaativaankin makuun. Handshake Finland toimii King Carthurin maahantuojana ja jakelijana pohjoismaissa.

ValetPro valmistaa laadukkaat autonhoitokemikaalit ja -tarvikkeet. Handshake Finland toimii ValetPro tuotemerkin maahantuojana ja jakelijana pohjoismaissa.

AGGEn valikoimasta löydät huippulaadukkaat tuotteet kodin valaistukseen. Handshake Finland toimii AGGEn maahantuojana ja jakelijana pohjoismaissa.

Unilite valmistaa laadukkaat käsi- ja otsavalaisimet sekä ladattavat työvalot. Handshake Finland toimii Unilite -tuotemerkin maahantuojana ja jakelijana.

Soft99 -tuotemerkiltä on saatavilla laadukkaat autonhoitokemikaalit ja -tarvikkeet. Handshake Finland toimii Soft99:n maahantuojana ja jakelijana pohjoismaissa.

Gtechniqiltä on saatavilla laadukkaita autonhoitokemikaaleja ja -tarvikkeita. Handshake Finland toimii Gtechniq -tuotemerkin maahantuojana ja jakelijana.

Dodo Juice -tuotemerkiltä on saatavilla kattava valikoima autonhoitokemikaaleja ja -tarvikkeita. Handshake Finland toimii Dodo Juicen maahantuojana.

Moon valmistaa laadukkaat polkupyörän valaisimet ja tarvikkeet. Handshake Finland toimii Moon -tuotemerkin maahantuoja ja jakelijana.

Wolf valmistaa laadukkaat atex-valaisimet yli 100 vuoden kokemuksella. Handshake Finland toimii Wolf -tuotemerkin maahantuojana ja jakelijana.

Ferei valmistaa huippulaadukkaita sukellusvalaisimia. Handshake Finland toimii Ferei -tuotemerkin maahantuojana ja jakelijana.

MetroVac on valmistaa äärimmäisen laadukkaita imureita ja puhaltimia Yhdysvalloissa. Handshake Finland toimii MetroVac -tuotemerkin maahantuojana ja jakelijana.

Fresso valmistaa laadukkaat ja pitkäkestoiset hajuvedet autollesi. Handshake Finland on yksinoikeutettu maahantuoja Fresso -tuotemerkille.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Etsimme jatkuvasti uusia jälleenmyyjiä tuotemerkeillemme. Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, täytä hakemus niin otamme sinuun yhteyttä!