075 328 5820

asiakaspalvelu(ät)handshake.fi

075 328 5820/ asiakaspalvelu(ät)handshake.fi/fi/en/sv/no

Maahantuomamme tuotemerkit

Kehitämme ja maahantuomme useita tunnettuja tuotemerkkejä. Olemme rakentaneet useista tuotemerkistä erittäin suosittuja ja haluttuja brändejä jälleenmyyntiin. Tutustu edustamiimme tuotemerkkeihin!

King Carthur tuottaa autonhoitokemikaalit ja -tarvikkeet vaativaankin makuun. Handshake Finland toimii King Carthurin maahantuojana ja jakelijana pohjoismaissa.

ValetPro valmistaa laadukkaat autonhoitokemikaalit ja -tarvikkeet. Handshake Finland toimii ValetPro tuotemerkin maahantuojana ja jakelijana pohjoismaissa.

Suomessa suunnitellut maailmanluokan valaisimet, akut, laturit, kiinnikkeet ja tarvikkeet. Handshake Finland on Lumonite -tuotemerkin maahantuoja ja jakelija.

Olight valmistaa huippulaadukkaat käsivalaisimet, otsavalaisimet, akut, laturit ja tarvikkeet. Handshake Finland on Olight -tuotemerkin maahantuoja ja jakelija.

Pureluxin valikoimasta löytyy laadukkaat lisävalot, työvalot ja tarvikkeet ajoneuvojen valaistukseen. Handshake Finland tuo maahan ja jakelee Purelux -tuotteet.

AGGEn valikoimasta löydät huippulaadukkaat tuotteet kodin valaistukseen. Handshake Finland toimii AGGEn maahantuojana ja jakelijana pohjoismaissa.

Unilite valmistaa laadukkaat käsi- ja otsavalaisimet sekä ladattavat työvalot. Handshake Finland toimii Unilite -tuotemerkin maahantuojana ja jakelijana.

Gyeon valmistaa laadukkaat autonhoitokemikaalit ja -tarvikkeet vaativillekin asiakkaille. Handshake Finland on yksinoikeutettu maahantuoja Gyeon -tuotemerkille.

Soft99 -tuotemerkiltä on saatavilla laadukkaat autonhoitokemikaalit ja -tarvikkeet. Handshake Finland toimii Soft99:n maahantuojana ja jakelijana pohjoismaissa.

Gtechniqiltä on saatavilla laadukkaita autonhoitokemikaaleja ja -tarvikkeita. Handshake Finland toimii Gtechniq -tuotemerkin maahantuojana ja jakelijana.

Dodo Juice -tuotemerkiltä on saatavilla kattava valikoima autonhoitokemikaaleja ja -tarvikkeita. Handshake Finland toimii Dodo Juicen maahantuojana.

Moon valmistaa laadukkaat polkupyörän valaisimet ja tarvikkeet. Handshake Finland toimii Moon -tuotemerkin maahantuoja ja jakelijana.

Wolf valmistaa laadukkaat atex-valaisimet yli 100 vuoden kokemuksella. Handshake Finland toimii Wolf -tuotemerkin maahantuojana ja jakelijana.

Tokya -tuotemerkiltä on saatavilla laadukkaat kiillotuskoneet ja -välineet. Handshake Finland toimii Tokya -tuotemerkin maahantuojana ja jakelijana.

Ferei valmistaa huippulaadukkaita sukellusvalaisimia. Handshake Finland toimii Ferei -tuotemerkin maahantuojana ja jakelijana.

MetroVac on valmistaa äärimmäisen laadukkaita imureita ja puhaltimia Yhdysvalloissa. Handshake Finland toimii MetroVac -tuotemerkin maahantuojana ja jakelijana.

Fresso valmistaa laadukkaat ja pitkäkestoiset hajuvedet autollesi. Handshake Finland on yksinoikeutettu maahantuoja Fresso -tuotemerkille.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Etsimme jatkuvasti uusia jälleenmyyjiä tuotemerkeillemme. Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, täytä hakemus niin otamme sinuun yhteyttä!