08 409 08 900

info (at) handshakesweden.se

08 409 08 900/ info (at) handshakesweden.se/fi/en/sv/no

Ledig tjänst

Kundtjänstmedarbetare

Är du vår nya kundtjänst-stjärna?

Motiveras du av att göra kunden nöjd och att få den att vilja återkomma? Trivs du att arbeta i ett glatt och sammansvetsat team? Gillar du variationen med ett stort produktutbud och bred kundgrupp? Då har vi tjänsten för dig!
Vi söker dig som på ett engagerat och positivt sätt vill vara en del av vårt team inom kundrelationer.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en arbetsplats med härlig energi på ett företag med stark framtidstro. Du kommer arbeta dagtid tillsammans med ett positivt och drivet team där vi tar väl hand om varandra. Vi sitter i nyrenoverade lokaler i Farsta och har eget gym där du med fördel kan nyttja dina friskvårdstimmar. Du har även möjlighet att tvätta bilen i vår egna tvätthall. Tjänsten är heltid och du får en tillsvidareanställning som inleds med provanställning.

Om oss

Handshake Sweden AB är ett företag som jobbar med e-handel och driver i dagsläget två webbutiker. Den ena butiken heter Autodude.se och där säljer vi bilvårdsprodukter. Den andra butiken heter Valostore.se och där säljer vi belysningsprodukter såsom ficklampor, pannlampor, extraljus och hembelysning. Handshake och våra butiker finns i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Antalet anställda i Sverige är ca 25 personer, och teamet Customer Relations består idag av fyra medlemmar. Trots att vi är ett ungt företag har båda våra butiker etablerat sig som marknadsledande inom sina branscher på nätet. Nu ska vi fortsätta vår utveckling och anställa ytterligare en medarbetare som tar väl hand om våra kunder. Är du den vi söker?

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består främst av kontakt med våra kunder via telefon, chatt och mail där du hjälper våra kunder som beställt produkter via våra webbutiker. Många av våra kunder kontaktar oss också med frågor inför sitt köp varpå rådgivning och försäljning också är en stor del av tjänsten. Några timmar i veckan ansvarar du även för att bemanna vår butik och får på så vis direktkontakt med kund. Vidare administrerar du ordrar och registrerar serviceärenden i vårt affärssystem. För rätt person finns det även möjlighet att arbeta med marknadsföring samt representera oss vid mässor och event.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tycker att det är roligt att kommunicera med andra människor. För att trivas och lyckas i rollen krävs det att du är utåtriktad, ansvarsfull och noggrann, samt har en mycket god känsla för service. Det är även viktigt att du är lösningsfokuserad och bekväm med att ta egna initiativ samt beslut.

Sedan företagets start har vi byggt upp ett förtroende hos våra kunder och de ställer, med all rätt, höga krav på vårt kunnande kring produkterna vi säljer. Det är därför fördelaktigt att du har kunskap om bilvård och/eller lampor & elektronik, men framförallt är det viktigt att du har viljan att lära dig samt god förmåga att ta till dig information. Tidigare erfarenhet av att arbeta med kundtjänst eller försäljning är meriterande, men inget krav. Dina personliga egenskaper är viktigare än din arbetslivserfarenhet.

Att du talar och skriver flytande svenska är ett krav för tjänsten. I och med att du kommer ha kontakt med kollegor som arbetar i andra länder behöver du även vara bekväm med att kommunicera på engelska. Kan du även någon av de övriga nordiska språken, är det meriterande.

Är du genuint intresserad av att ge bra service och vill göra det tillsammans med ett härligt gäng kollegor är vi övertygade att du kommer trivas tillsammans med oss! 

Anställningen:

  • Arbetsuppgifter: Kundtjänst och försäljning via telefon, chatt, mail och butik.
  • Arbetsplats: På plats i Farsta, Stockholm. Begränsad möjlighet till distansarbete.
  • Lön: Fast, konkurrenskraftig måndslön baserat på din tidigare erfarenhet och kunskap.
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 måndaders provanställning.
  • Tillträde: Omgående eller efter överkommelse.
  • Arbetstider: Vardagar 08:00 – 17:00

Om du är Personen vi söker, vänligen fyll i formuläret nedan.