08 409 08 900

info (at) handshakesweden.se

08 409 08 900/ info (at) handshakesweden.se/fi/en/sv/no

Jobberbjudande

Lager, Deltid

Jobberbjudande: Vi söker dig som studerar och vill ha ett arbete vid sidan av plugget.

Handshake Sweden AB är ett företag som jobbar med E-handel och driver i dagsläget två webbutiker. Den ena butiken heter Autodude.se och där säljer vi bilvårdsprodukter. Den andra butiken heter valostore.se och där säljer vi belysningsprodukter, främst pannlampor och ficklampor. Vi är ett ungt företag men båda våra butiker har etablerat sig som marknadsledande inom sina branscher på nätet. Nu ska vi fortsätta vår utveckling och anställa fler! Är du den vi söker?

Vi söker motiverade orderplockare för arbete på deltid vid sidan av studierna

Vi söker en ansvarsfull, utåtriktad och noggrann person med hög stresstålighet. Du kommer att arbeta i ett ungt glatt gäng där positiv arbetsvilja och noggrannhet är A och O. Arbetstiderna är inledningsvis enbart på dagtid, men i fortsättningen är det tänkt att du även ska jobba kvällar och helger.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av orderplock av beställningar via e-handel som du plockar med hjälp av vagn och sedan paketerar för leverans till kund. En annan arbetsuppgift kan vara att du jobbar med leveransmottagning. Personen vi söker är social, driven, initiativtagande och har en god känsla för att kombinera högt tempo med högsta noggrannhet. Tidigare erfarenhet av att arbeta med lager och/eller internetförsäljning är meriterande, men är inget krav. Du talar och skriver svenska flytande och talar grundläggande engelska. Vi förutsätter att du är noggrann, lojal, välvårdad och passar tider. Handshake Sweden AB har även en kundtjänstavdelning och en butik i anknytning till lagret, vilket kan innebära att du i framtiden även kan få möjlighet att jobba med butiksförsäljning, returhantering, kundtjänst via telefon och e-post.

Kvalifikationer

Du ska vara en öppen person som både vill och har lätt för att lära dig nya saker och arbetsuppgifter. Du tycker att det är roligt att arbeta och träffa människor. Du ska kunna arbeta både i grupp och enskilt. Under högsäsong är arbetstempot mycket högt vilket förutsätter att du kan hantera stressiga situationer. Övertid kan förekomma. Har du tidigare erfarenhet eller intresse för våra produkter vi säljer, är det ett plus men inget krav.
Till dig erbjuder vi en anställning med utvecklingspotential, trevliga medarbetare, intressanta produkter och en bra lön. Intervjuer sker löpande.

Anställningen:

  • Arbetsuppgifter: Orderplockning och övrigt lagerarbete
  • Arbetsplats: Fryksdalsbacken 38, Farsta Stockholm
  • Lön: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Deltid / timanställning
  • Tillträde: Omgående eller efter överenskommelse
  • Arbetstid: Rörligt. Inledningsvis enbart dagtid men kvällar och helger kan erbjudas
  • Intervjuer sker löpande. Sök nu om du är intresserad av jobbet

Om du känner att du är personen vi söker, fyll i formuläret via länken nedan:

 

HANDSHAKE SWEDEN AB

Autodude finns i Sverige, Finland och Norge. Vårt centrallager ligger i Finland. Antalet anställda i hela koncernen är, beroende på säsong, 30-35 personer.