08 409 08 900

info (at) handshakesweden.se

08 409 08 900/ info (at) handshakesweden.se/fi/en/sv/no

Jobberbjudande

Produktadministratör

Vi söker en ansvarsfull produktadministratör

Tycker du om att formulera dig i text? Trivs du att arbeta i en säljdriven verksamhet?  Motiveras du av att arbeta i ett glatt och sammansvetsat team? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker dig som på ett engagerat och kreativt sätt vill vara en viktig kugge i vårt snabbt växande företag.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med härlig energi på ett företag med stark framtidstro. Du får arbeta med intressanta produkter och hos oss finns det goda möjligheter att utvecklas i tjänsten och inom företaget. Du kommer arbeta tillsammans med ett positivt och drivet team där vi tar väl hand om varandra. Tjänsten är på heltid och du får en tillsvidareanställning som inleds med provanställning.

Om oss

Handshake är ett snabbt växande e-handelsföretag med en stark framtidstro. I dagsläget driver vi två butiker med olika inriktningar vilket gör att arbetet är mycket omväxlande. Den ena butiken heter Autodude som idag har vuxit till att bli Nordens största bilvårdsbutik på nätet. I den andra butiken, Valostore säljer vi belysningsprodukter där vi idag är marknadsledande. Handshake och våra butiker finns i Sverige, Finland, Danmark och Norge.

I grund för vår starka framtidstro ligger våra anställda, våra helt nya och fräscha lokaler i Farsta och de goda möjligheterna för att utvecklas, både som person, i din tjänst och inom företaget. Dessutom har vi en stark företagskultur som grundas i våra värdeord Effektivitet, Kvalitet och Gemenskap. Vi fortsätter vår utveckling och behöver därför anställa ytterligare en medarbetare inom administration. Är du den vi söker?

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av att skriva säljande produkttexter till vår hemsida, likt en copywriter. Vårt breda sortiment ändras inför varje säsong och uppdateras löpande under året. I denna roll blir det ditt ansvar att tillsammans med dina två kollegor hålla våra webbutiker uppdaterade och informativa på ett intresseväckande sätt. Det innefattar även att fota och redigera produktbilder och videos. I arbetsuppgifterna ingår även annat administrativt arbete som rör produkter. Vi är ett snabbt växande företag och för rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas i takt med företaget.

I arbetet krävs en god samarbetsförmåga då du dagligen kommer att kommunicera med kollegor från flera olika avdelningar och länder. Då hela vår verksamhet och våra webbutiker grundar sig i våra produkter kommer du ha kontakt med samtliga funktioner inom företaget. I och med att arbetet är varierat krävs det att du är ordningsam och kan organisera samt prioritera arbetsuppgifter på ett ansvarsfullt sätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är bra på och tycker om att formulera dig i text. Du är glad, social och föredrar ordning och reda. Det är fördelaktigt om du har kunskap om de produkter som vi säljer, men viktigast är att du är nyfiken och har viljan att lära dig. Vidare är förmågan att läsa på om en produkt och på ett effektivt sätt omsätta informationen till säljande texter som våra kunder enkelt kan ta till sig, avgörande.

Du har öga för att se samband, att prioritera och har lätt att lära. För att trivas hos oss är det även viktigt att du är prestigelös, flexibel och lösningsfokuserad. På Handshake går saker nämligen fort framåt och vi hjälps åt där det behövs. Har du öga för detaljer och är noggrann kommer du passa bra in i vårt team.

Vi tror att du har arbetat med administrativa uppgifter tidigare och vi ser gärna att du har erfarenhet av e-handel, marknadsföring eller liknande. Har du även kunskaper inom grafisk design och/eller videoredigering är det meriterande. Du har grundläggande utbildning på minst gymnasienivå och har gärna läst kurser inom kommunikation, marknadsföring eller motsvarande. Att du talar och skriver flytande svenska samt grundläggande engelska är krav för tjänsten. Då vi har webbutiker i flera länder i Norden är det även meriterande om du kan ett eller flera av de nordiska språken.

Anställningen:

  • Arbetsuppgifter: Produktadministration
  • Arbetsplats: Fryksdalsbacken 38, Farsta, Stockholm
  • Lön: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
  • Tillträde: Efter överenskommelse
  • Arbetstid: Vardagar kl 08:00 – 17:00

Om du känner att du är personen vi söker, vänligen fyll i formuläret via länken nedan. Vi ser fram emot din ansökan!