08 409 08 900

info (at) handshakesweden.se

08 409 08 900/ info (at) handshakesweden.se/fi/en/sv/no

Jobberbjudande

Systemutvecklare

Vi söker en systemutvecklare till vårt framgångsrika e-handelsbolag

Är du en erfaren programmerare som letar efter en ny utmaning? Vill du arbeta i de senaste systemen? Motiveras du av möjligheten att utvecklas i ett snabbväxande företag? Trivs du med att ha stor frihet i ditt arbete? Gillar du att arbeta i ett litet och sammansvetsat team? Då har vi tjänsten för dig!
Vi söker dig som känner till JavaScript/TypeScript, React, RESTful API development, Kubernetes, Docker, MySQL, GraphQL, Redis, Google Firestore och Google Storagex.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med härlig energi på ett ungt företag med stark framtidstro. Du kommer arbeta med programmering i de senaste systemen och ha stor frihet i din roll. Det finns goda möjligheter att utvecklas i tjänsten och inom företaget. Du anställs i vårt svenska företag men arbetar för hela koncern och ingår i vårt internationella IT-team bestående av tre kollegor. Handshake är välkänt för vår expertis inom e-handel och vår trivsamma stämning där anställda tas väl om hand.

Om oss

Handshake är ett företag som jobbar med e-handel och vi driver i dagsläget två webbutiker. I den ena butiken som heter Autodude.se säljer vi bilvårdsprodukter. Den andra butiken heter Valostore.se och där säljer vi belysningsprodukter. Handshake och våra butiker finns idag i Sverige, Finland och Norge. Vårt centrallager ligger i Finland. Antalet heltidsanställda i Sverige är 16 personer, och inom hela koncernen ca 60. Vi är ett ungt företag men båda våra butiker har etablerat sig som marknadsledande inom sina branscher på nätet. Detta ställer givetvis höga krav på våra hemsidor. Vill du vara med utveckla dessa?

Arbetsuppgifter och kvalifikationer

Som systemutvecklare och programmerare hos oss kommer du driva utvecklingen av våra webbutiker som ständigt växer i antalet besökare, produkter och användare. Vi befinner oss just nu i ett skifte vilket innebär att du kommer återskapa äldre system med hjälp av ny teknologi.

Din utmaning är att hantera stora mängder kunder på våra hemsidor samtidigt och skapa en bra upplevelse för dessa samt underlätta för vår kundtjänst. Det innebär att du har mycket interna kontakter med såväl den svenska verksamheten som med dina teammedlemmar i Finland. Mycket god svenska och engelska är därför ett krav för tjänsten. Då du kommer vara IT-avdelningens representant i Sverige är även dina kommunikativa förmågor avgörande för att lyckas i rollen. Du är pedagogisk, öppensinnad och gillar att hjälpa till och underlätta för dina kollegor.

För att trivas och lyckas i rollen behöver du ha förmågan att “lyfta blicken” och se till helheten vid utvecklingen av webbutikens olika funktioner. I och med att dina kollegor finns utspridda i Norden är det även viktigt att du kan samarbeta väl på distans. Vidare behöver du minst tre års erfarenhet av programmering och vara trygg i din expertis. Du kommer ha stor frihet i denna roll, vilket ställer höga krav på din kunskap samt förmågan att arbeta självständigt och ta ansvar.

Krav för tjänsten:

 • Mycket god kunskap i JavaScript/TypeScript & React
 • Grundläggande kunskaper i  RESTful API development
 • Förståelse och erfarenhet av molnbaserade tjänster, exempelvis Google Cloud, AWS, Azure
 • Erfarenhet av e-handel och SEO är meriterande, men inget krav

De system som vi arbetar i är följande. Vi förväntar oss att du har kunskap i dessa eller motsvarande.

 • Kubernetes
 • Docker
 • MySQL
 • GraphQL
 • Redis
 • Google Firestore
 • Google Storagex

Anställningen

Denna tjänst är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänsten tillträds omgående eller enligt överenskommelse. Våra lokaler och din framtida arbetsplats finns i Segeltorp, söder om Stockholm.

Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag genom att maila ditt CV och personliga brev till isa@handshakesweden.se.