08 409 08 900

info (at) handshakesweden.se

08 409 08 900/ info (at) handshakesweden.se/fi/en/sv/no

Ledig tjänst

Lagerchef

Vi söker en lagerchef till vårt e-handelslager i Stockholm

Motiveras du av att ha möjligheten påverka och vara en viktig nyckelspelare för hela organisationen? Är du en fena på logistik och har erfarenhet av att leda och motivera medarbetare med goda resultat? Då kan Handshake vara din nya arbetsplats!

Om tjänsten

Som lagerchef förväntas du leda ditt team till goda resultat genom att kontinuerligt följa upp och utveckla verksamhetens arbetssätt och dess medarbetare. Utöver den dagliga driften blir budgetering, prognosarbete och uppföljning av nyckeltal viktiga uppgifter för att optimera processer och se till att vi upprätthåller vår höga kundnöjdhet.

Du ansvarar även för rekrytering, introduktion och utveckling av medarbetarna, samt deras arbetsmiljö. Under lågsäsong leder du åtta medarbetare medan det under högsäsong är upp mot 25 personer med olika anställningsgrad. Till din hjälp har du två teamledare, Nicke och Sebbe som arbetar med godsmottagning respektive utleverans.

Till övriga delar inom organisationen bidrar du med ett strategiskt perspektiv baserat på din erfarenhet och kunskap. Här har du stor möjligheter att påverka, exempelvis funktioner i lagersystemet då det är under ständig utveckling av vårt eget IT-team. Vidare kommer du ha flera kontaktytor internt med exempelvis inköp, kundtjänst, försäljning och marknadsföring, samt vår operativa chef Linus.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvara för den dagliga driften av lagret
  • Personalansvar för ca 10-20 medarbetare
  • Sätta budget, prognoser, KPI:er och följa upp dessa
  • Utveckla lager- och logistikverksamheten

Om oss

Handshake grundades i Finland 2009 och finns idag även i Sverige, Norge och Danmark. Vi arbetar med E-handel och driver två webbutiker; Autodude.se och Valostore.se. Antalet anställda i Sverige är 25 personer, och i koncernen ca 60 personer. Hos oss blir du en del av en pågående utvecklingsresa tillsammans med härliga kollegor.

I september 2021 flyttade vi till Farsta efter att ha vuxit ur fem lokaler inom loppet om sju år. Innan flytten använde vi papper och penna men idag har varje medarbetare en Ipad. När vi flyttade hit skaffade vi även truckar, dels på grund av lagerytan på 2500 m² men också för att ta vara på takhöjden. Under 2022 började vi skicka paket till kunder i Danmark och Norge, varpå tulldeklaration nu är en del av vardagen. Framöver kommer det fortsätta dyka upp utmaningar och möjligheter inom lager och logistik. Exempelvis förvärvade vi förra året Dinox Sport Oy som tillverkar och importerar sport- och träningsutrustning.

Om dig som vi söker

Vi söker dig som vill ett helhetsansvar lagerverksamhet och se till att våra 230.000 paket som skickas årligen kommer fram till kund och överträffar dennes förväntningar. Du har idag en ledande roll inom en lagerverksamhet och är nyfiken på att ta dig an en ny utmaning. Vår strategi har länge varit att utveckla och satsa på personalen internt då vi har stort självförtroende i att det mesta kan vi lära oss genom vilja och rätt inställning. Nu ser vi att verksamheten är mogen för dig som redan besitter kunskap och erfarenhet och söker dig som vill förvalta och utveckla vår lagerverksamhet utifrån nya perspektiv.

För att trivas i den här rollen är det viktigt att du gillar att arbeta operativt såväl som strategiskt. Du tycker det är roligt att ha en dag som inte alltid blir som du själv planerat. Du har lätt för att förstå flöden och processer, är analytisk och tar beslut baserade på befintlig data. Vidare har du god systemförståelse och erfarenhet av att arbeta med Excel eller liknande.

För att bli framgångsrik i den här rollen ser vi även att du är en naturlig ledare med förmågan att motivera och inspirera samtidigt som du är kravställande. Du är trygg i dig själv, förblir stabil under stress/press. Vidare gillar du utmaningar, är lösningsfokuserad och leder ditt team med en positiv anda där ingenting är omöjligt.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av lagerverksamhet
  • God analytisk förmåga med erfarenhet av budgetering och prognoser
  • Motiverande ledare med erfarenhet av personalansvar
  • God systemförståelse och förmåga att förstå flöden
  • Flytande i svenska och engelska

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en arbetsplats med härlig energi på ett entreprenöriellt företag med stark framtidstro. Du kommer arbeta i en nordisk koncern, i ett positivt och drivet team som har roligt tillsammans. Du kommer ha stort handlingsutrymme och det finns stora möjligheter att påverka verksamheten. Vi driver verksamheten i nyrenoverade lokaler i Farsta och har eget gym där du med fördel kan nyttja dina friskvårdstimmar. Du har även möjlighet att tvätta bilen i vår egna tvätthall. I videon nedan kan du se hur det såg ut på vårt lager under Black week.

Ansökan

Känner du att den här tjänsten passar dig är du välkommen att skicka din ansökan till Linus@handshakesweden.se. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan direkt, dock senast 20/2.