075 328 5820

asiakaspalvelu(ät)handshake.fi

075 328 5820/ asiakaspalvelu(ät)handshake.fi/fi/en/sv/no

Avoin työpaikka

Tuotekehittäjä

Haemme tuotekehittäjää.

Handshake-konserni on Pohjoismaiden markkinoilla toimiva, vahvasti kasvava verkkokauppakonserni (liikevaihto n. 30 M€ V.2020). Toimimme tällä hetkellä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Yhtiön päätoimipiste sijaitsee Oulussa. Parhaiten meidät tunnetaan Valostore- ja Autodude-verkkokaupoista, joista tarjoamme laajan valikoiman huipputuotteita lähtökohtaisesti suoraan tehtaalta loppukäyttäjälle.

Kasvustrategiamme mukaisesti, kasvamme vahvasti jokaisella markkina-alueella Suomessa, Ruotsissa, Norjassa sekä vuonna 2021 avatussa Tanskassa. Sesongista riippuen, konsernimme työllistää noin 60 – 80 ammattilaista verkkokaupan eri osa-alueilta.

Etsimme nyt motivoitunutta, tunnollista ja ahkeraa TUOTEKEHITTÄJÄÄ Oulun toimipisteeseen kokopäiväiseen, pysyvään työsuhteeseen. Etsimämme henkilön vastuulle kuuluu ensisijaisesti Handshake-konsernin tuotetietojen lisääminen ja ylläpito, uusien tuotteiden testaaminen ja arviointi sekä tulevaisuudessa pienempien projektien vetäminen. Työtehtävät vaihtelevat sesongin ja tarpeiden mukaan, mutta varmuudella pääsisit tekemään ainakin seuraavia tehtäviä:
– tuotteiden testaus ja/tai mittaus
– tuotedatan hallinta ja arkistointi
– käyttöohjeiden luonti annettujen tietojen pohjalta
– muut tuoteosaston ja tuotekehityksen vaihtelevat tehtävät.

Hakijalta edellytetään hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista taitoa. Lisäksi hallitset hyvin Microsoft Excel ja Word -ohjelmistot sekä olet vähintäänkin kiinnostunut pienelektroniikasta ja tekniikasta. Eduksi katsotaan tietämys LED-valaisimista ja autonhoitotuotteista.

Vastineeksi tarjoamme varman työpaikan kehittyvässä yrityksessä mielenkiintoisten tuotteiden parissa, mukavan ja nuorekkaan työyhteisön sekä kannustavan palkan vuosiksi eteenpäin! Tulet olemaan osa Handshake-konsernin tuotekehitystiimiä. Odotamme hakijasta kehittyvän pitkäaikainen luottojäsen menestyvään tiimiimme.

Speksit pähkinänkuoressa:
Toimenkuva: Tuotekehittäjä
Työpaikan osoite: Alasintie 9, Oulu
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: 1.11.2021 tai heti sopivan henkilön löydyttyä
Työaika: Kokopäivätyö (n. 7,5 h / päivä)
Työn kesto: Vakituinen

Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja sopiva henkilö palkataan heti sen löydyttyä. 🙂

Jos tunnet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus HETI!

Huom. Mikäli haluat välttämättä lähettää liitetiedostoja, niin voit lähettää ne osoitteeseen aleksi.isoherranen@handshake.fi. Otsikolla: TYÖHAKEMUS: Tuotekehittäjä. Pelkästään sähköpostiin tulleita hakemuksia ei kuitenkaan huomioida haussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Aleksi Isoherranen
aleksi.isoherranen@handshake.fi

 – Täytä hakemus tästä! –

Handshake Finland Oy
www.handshake.fi

VALOSTORE
www.valostore.fi

AUTODUDE
www.autodude.fi